Huiswerkbegeleiding Assen

Sinds 1 oktober 2009 zijn wij actief in Assen; begonnen vanuit een intensieve samenwerking met CS Vincent van Gogh. De intensieve samenwerking met deze school blijft bestaan. Daarnaast zijn ook leerlingen van andere scholen uit Assen en omgeving van harte welkom in onze studiepraktijk.

Dezelfde kwaliteit is nu dus voor een grotere groep jongeren beschikbaar en daar zijn wij heel blij mee. De studiepraktijk biedt leerlingen huiswerkcoaching aan, waardoor zij efficiënter leren studeren. Naast de huiswerkcoaching zijn er mogelijkheden voor studiecoaching, bijlessen, planlessen, mentoraat en faalangstreductietraining.

Studieondersteunende activiteiten in Assen

De essentie van ons concept is het ontdekken en inzetten van de eigen kwaliteit van kinderen en jongeren. Dat doen wij op diverse manieren, zowel op scholen als bij de jongeren thuis. Als verlengstuk van de inspanningen op school biedt de Maltha insCool studiepraktijk extra ondersteuning waar dat nodig is. Dit kan zijn in de vorm van huiswerkcoaching, waardoor jongeren efficiënter leren studeren. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor studiecoaching, bijlessen, planlessen, mentoraat en faalangstreductietraining.

Wie is de vestigingsmanager?

Marja Sjouw, orthopedagoog

Waar zit Maltha insCool in Assen?

Op de RENN4 locatie aan de Epe 83 in Assen

Wie is het aanspreekpunt voor Maltha insCool?

De licentiehouder, zie hieronder

Wie is de licentiehouder?

KEI, educatie mét zorg
Jacqueline Maurice, directeur
Dorpsstraat 26
9474 PD Zuidlaarderveen 
Telefoon 0598-371400
Mobiel 06-10397389
info@kei-educatie.nl

 

Tarieven Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.