Onze huiswerkcoaching Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde studiecoaches. Iedere dag na school wordt uw leerling effectief gecoacht in het leren en maken van zijn of haar huiswerk.

ACAR-methode

Onder leiding van de senior studiecoach wordt de studievoortgang van ieder leerling individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Deze doeltreffende ACAR-methode vormt de basis van onze studiecoaching.

Leerling volg- en communicatiesysteem

De studievoortgang van de leerlingen wordt geregistreerd in het leerling volg- en communicatiesysteem inscool.nl. Dit systeem is door ons ontwikkeld en ondersteunt de ACAR-methode. Hierdoor is er altijd actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach en de ouders (event. ook de mentor).

Leerlingen krijgen zo begeleiding op maat! Ouders en mentoren (op aanvraag) hebben een eigen inlogcode voor het Maltha insCool systeem. Dagelijks kunnen zij de ontwikkeling van hun kind of leerling bekijken en hierover communiceren. Hierbij wordt een actieve houding van de ouders verwacht.

Planlessen

Om onze leerlingen optimaal te kunnen begeleiden volgt iedere leerling zo snel mogelijk vier planlessen. Door een dagplanning en voorbereidingsschema geen zorgen meer over huiswerk!

Het begrijpen, hanteren en inplannen van leer- en maakwerk uit de studiewijzer, agenda en schoolboeken wordt getraind. Studiewijzer, agenda en leerboek worden hierna effectief gebruikt! Daarbij worden overzichtelijke samenvattingen worden geoefend alsook presentaties, werkstukken en boekbesprekingen.

Voor wie

Leerlingen die meer structuur, motivatie en zekerheid nodig hebben bij het maken en leren van hun huiswerk. Door de begeleiding van Maltha insCool krijgen onze leerlingen meer zelfvertrouwen en zekerheid als het gaat om schoolwerk.

Hoe vaak

Iedere maandag tot en met donderdag van 15:15 tot 18:15 uur. De vrijdagen worden besteed aan individuele lessen zoals bijlessen, planlessen enz.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.