De nieuwe vorm van leren leren van Maltha studiecoaching. Een combinatie van fun, spel, sport en leren. Bij The Brain Activators gaan we allereerst aan de slag met de lesstof, daarna gaan we allemaal 30 minuten het veld op om door middel van sport en spel de lesstof te herhalen. Hoe leuk is dat! Deze trainingen worden gegeven op onze vestiging te Kampong. Welke trainigen bieden we:

Plantraining

Een veel gehoord specifiek probleem is de moeite die leerlingen hebben om hun huiswerk en vooral toetsen goed in te plannen. In de plantraining leren leerlingen om zelfstandig en efficiënt hun huiswerk, maar vooral ook hun toetsen in te plannen. Naast de lessen krijgen deze leerlingen toegang tot de digitale studievaardigheidstrainingen die zij 24/7 kunnen raadplegen.

Aantal sessiesTijdsduur per sessie

Tarieven voor de gehele training

41 uur€75,-- minimale inschrijving 6 leerlingen

Studievaardigheden

Leerlingen lopen op verschillende momenten in hun schoolcarrière tegen problemen aan die te maken hebben met studeren. Om de leerlingen die moeite hebben met verschillende studievaardigheden te helpen bieden wij een studievaardigheidstraining aan. De training helpt leerlingen in intensieve groepslessen om zelfstandig en effectief om te gaan met hun schoolwerk. In deze training komen onderdelen aan bod zoals planning, samenvatten, effectief leren, mindmappen, het maken van toetsen, maar ook hoe nu eigenlijk je geheugen werkt en hoe je jouw concentratie kunt verbeteren. De training is op maat gemaakt voor alle leerfasen (brugklas, 2e en 3e klas, tweede fase en het examenjaar). 

Aantal sessiesTijdsduur per sessieTarieven voor de gehele training
51 uur€95,-- minimale inschrijving 6 leerlingen

Faalangst reductie training

Voor leerlingen die veel hinder ondervinden van stress of faalangst is er de faalangst reductie training. Deze training geeft handvatten om te leren omgaan met faalangst en stress, zodat leerlingen minder last hebben van zenuwen en negatieve gedachtes. Wij zorgen ervoor dat leerlingen beter en evenwichtiger kunnen omgaan met faalangst en beter kunnen presteren op de momenten dat het moet.

Aantal sessiesTijdsduur per sessieTarieven voor de gehele training
101 uur€195,-- minimale inschrijving 3 leerlingen, maximale inschrijving 6 leerlingen

Toetsstresstraining

De toetsstresstraining is vergelijkbaar met de examenstresstraining, maar gericht op de andere leerjaren dan het examenjaar. In deze toetsstresstraining leren leerlingen om te gaan met angst en stress rondom het leren en maken van toetsen in hun eigen leerjaar.

Aantal sessiesTijdsduur per sessieTarieven voor de gehele training
51 uur€95,-- minimale inschrijving 6 leerlingen

Talentontwikkeling / motivatietraining

Talent ontwikkeling staat in deze training centraal, waardoor motivatie, doorzettingsvermogen, karaktereigenschappen, drive naar voren komen. Waardoor een andere mindset ontstaat. Het is dan alleen nog een kwestie van doe ik het wel of doe ik het niet.

Aantal sessiesTijdsduur per sessieTarieven voor de gehele training
41 uur€75,-- minimale inschrijving 6 leerlingen

Oudertraining

Ook voor u als ouder(s) hebben we een leerzame training ontwikkeld voor als uw kind naar de middelbare school gaat! Deze training is tweeledig: "Hoe kan mijn kind optimaal leren en kan ik hem daarbij helpen" en "hoe ziet het voortgezet onderwijs, maar ook de school er organisatorisch uit zodat ik ook deze wereld begrijp".

Aantal sessiesTijdsduur per sessieTarieven voor de gehele training
22,5 uur inclusief pauze€110,-- in groepsverband (vanaf 4 ouders)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat op 030-2293579 (optie 2).

Schrijf je nu in voor een training:

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.* = verplicht