Waarom wij coachen en niet trainen?

Omdat uw kind zo goed mogelijk wil scoren vanuit zijn eigen vermogens. Als kinderen hierin op een goede wijze worden gecoacht, zullen zij dit later ook zelfstandig kunnen.

Cito coaching

Soms heeft een kind iets meer tijd en uitleg nodig

Sommige kinderen hebben iets meer verwerkingstijd nodig. Maar krijgen dat door het huidige onderwijssysteem niet altijd. Door nog eens uitleg te krijgen die daarnaast ook nog eens heel individueel is kunnen problemen ineens ook mogelijkheden worden.

Remedial Teaching

Met tegenzin naar school? Leren is niet leuk?

Soms gaan kinderen met tegenzin naar school. Moeilijk uit bed te krijgen en eindeloos dralen om naar school te gaan. Altijd gedoe met het huiswerk maken, u voelt tegenzin bij uw kind.

Specialistische begeleiding

Met rekenen gaat het iets minder

Kinderen hebben vaak even iets meer uitleg nodig voordat het "kwartje" valt. Heel normaal, maar als ze geen extra hulp krijgen leidt dit vaak tot een zwakke basis. 

Reken- en taalbijles

Angst is een slechte raadgever

Een zekere vorm van angst kan stimulerend werken maar wanneer angst de overhand krijgt kan dit ernstige gevolgen hebben. Faalangst kan niet alleen je resultaten beinvloeden, maar ook je persoonlijkheid. Dat mag niet niet gebeuren!

Faalangst reductie training

"Ik vond de cursus hartstikke leuk en gezellig"

"Terwijl ik de schoolvakanties moest doorwerken volgde mijn kind de cursus "met Frans op vakantie". Ze kwam nu al met leuke zinnetjes thuis om een stokbrood te bestellen bij de bakker als we op vakantie gaan. Ze was dol enthousiast en had niet door dat ze aan het leren was".

Cursussen