Nicolien Sauerbreij ambassadeur van De Maltha groep

Nicolien Sauerbreij is misschien wel het bekendst van haar gouden medaille die zij behaalde op de parallel reuzenslalom snowboarden op de Olympische Spelen in Vancouver van 2010.

Lees meer

Microsoft Education

Microsoft heeft als missie: mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen ze door hun technologie vóór ze te laten werken. Zo leggen ze de basis voor hun succes, dat van de partners, en dat van microsoft zelf.

Ga naar Microsoft Education >

Twents Carmel College

Het Twents Carmel College heeft vijf locaties en ze hebben elk een eigen sfeer. Elke locatie is weer onderverdeeld in kleinschalige afdelingen. Sfeer, kwaliteit, veiligheid en geborgenheid wegen zwaar.

Ga naar het Twents Carmel College >

Wolfert Tweetalig

Wolfert Tweetalig biedt aan leerlingen een onderwijsprogramma met een veelzijdigheid aan vakken waarbij motivatie, inzet en het zowel zelfstandig als in groepsverband kunnen werken centraal staan. Tel hier de vele internationale, culturele en maatschappelijke activiteiten die jaarlijks op de agenda staan bij op en het plaatje is compleet.

Ga naar het Wolfert Tweetalig >

Christelijk Lyceum Veenendaal

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is sinds 1946 een bekende naam in Veenendaal en omgeving. Aan de Kerkewijk volgen zo’n 2.000 leerlingen onderwijs in mavo, havo, atheneum of gymnasium.

Ga naar het Christelijk Lyceum Veenendaal >

Openbaar Lyceum Zeist

Op het Openbaar Lyceum Zeist krijgen leerlingen ruimte en uitdaging om hun talenten optimaal te ontwikkelen en worden zij gestimuleerd om uitstekende prestaties te leveren.

Ga naar het Openbaar Lyceum Zeist >

Insula College

Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met ruim 2500 leerlingen. Verdeeld over drie locaties wordt er onderwijs gegeven op vmbo-, havo-, atheneum- en gymnasiumniveau. Het Insula College maakt deel uit van de stichting H3O.

Ga naar het Insula College >

Yulius ’t Tij

Yulius ’t Tij biedt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar met psychiatrische problematiek. Het merendeel van de leerlingen heeft een stoornis in het autismespectrum. Het Tij wil een veilige en gestructureerde leeromgeving bieden, waarbinnen leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien. 

Ga naar Yulius 't Tij >

Oostvaarders College

Het Oostvaarders College is een school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en (bovenbouw) VMBO. Op het Oostvaarders College krijgt iedere leerling de kans zijn eigen talent te ontwikkelen, zodat iedereen tot zijn recht komt. Naast dat er degelijk, traditioneel en vakgericht onderwijs wordt gegeven, kunnen leerlingen in speciale Talentklassen hun eigen talent koppelen aan het leerwerk. 

Ga naar het Oostvaarders College >

Het Christelijk Lyceum Zeist

Het CLZ is voor ons een bijzondere school. Onze eerste Maltha insCool studiepraktijk is hier gestart. Wij zitten sinds 01-09-2006 op het CLZ waar een heel plezierig schoolklimaat de boventoon voert.

Ga naar het Christelijk Lyceum Zeist >

Het Nieuwe Lyceum

Sinds 1 september 2006 heeft Het Nieuwe Lyceum (HNL) in Bilthoven een Maltha insCool studiepraktijk. Het HNL werkt vanuit een bijzonder-neutrale identiteit. Zij staan open voor leerlingen van alle levensovertuigingen. De begrippen veiligheid en kleinschaligheid staan centraal op het HNL. Naast het onderwijs zelf is er veel aandacht voor sport en cultuur.

Ga naar Het Nieuwe Lyceum >

Het Farel College

Maltha insCool is per april 2008 gaan samenwerken met het Farel College. Ons viel direct de prettige en respectvolle sfeer op die de boventoon voert in deze school.  Het Farel College is een open scholengemeenschap met waarden en normen uit de christelijke traditie. Het is een ambitieuze school, die streeft naar: 'openheid, betrouwbaarheid en kwaliteit'. Het Farel College verzorgt onderwijs, dat kan worden omschreven als: 'uitdagend en kansrijk'.

Ga naar het Farel College >

Heerenlanden College

Sinds 16 november 2009 heeft het Heerenlanden College (HLC) in Leerdam een Maltha insCool studiepraktijk. Het HLC is een school die zich baseert op de Bijbel. Daaraan ontlenen zij de inspiratie en motivatie om onderwijs te geven waarin mens en talent een eenheid vormen. Het onderwijs zelf is gericht op ontwikkeling van kennis en vaardigheden waarmee jongvolwassenen straks invulling geven aan de wereld. De school biedt ruimte en geborgenheid om elkaar in verschil en eenheid te herkennen.

Ga naar het Heerenlanden College >

CS. Vincent van Gogh

Sinds 1 oktober 2009 heeft de CS Vincent van Gogh een Maltha insCool studiepraktijk; de eerste in Noord-Nederland en daar zijn we best trots op. Het onderwijs op de CS Vincent van Gogh is er op gericht de leerlingen, zowel op school als in de samenleving, te laten functioneren op een wijze die recht doet aan ieders persoonlijke mogelijkheden.

Ga naar het CS. Vincent van Gogh >

Hockeyclub SCHC

SCHC bestaat meer dan 100 jaar! Het ledenaantal is meer dan verveertigvoudigd, er zijn thans zeven velden en… het inwoneraantal van Bilthoven groeit nog steeds. Maltha studiecoaching sponsort al méér dan 30 jaar SCHC.

Ga naar SCHC >

SV Kampong

Al meer dan 29 jaar sponsort Maltha studiecoaching SV Kampong voetbal. SV Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 5.000 leden. In 2012 werd het 110 jarig bestaan gevierd, een club dus met een zeer rijke historie. Voetbal, Cricket, Hockey, Squash, Tennis en Jeu de Boules zijn de sporten die zowel op top- als op recreatief niveau worden beoefend.

Ga naar SV Kampong >

Hockeyclub Schaerweijde

Al méér dan 30 jaar sponsort Maltha studiecoaching hockeyclub Schaerweijde. Op 12 februari 1932 is de hockeyvereniging Schaerweijde opgericht. Schaerweijde kende in het verleden twee sportafdelingen, hockey en cricket.  Tegenwoordig kan men op het terrein van Schaerweijde hockeyen en golfen, tevens wordt een tennis en zaalhockeyhal geëxploiteerd.

Ga naar hockeyclub Schaerweijde >

De Gooische Hockey Club

Maltha studiecoaching sponsort de De Gooische Hockey Club. Het is een zeer leuke club om mee te werken. Er worden leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud! De Gooische Hockey Club bestaat sinds 1901.

Ga naar Gooische hockeyclub >

VV Jonathan

Op 10 april 1946 voetbalvereniging Jonathan opgericht. Er bestond een groeiende behoefte aan zaterdagvoetbal, omdat de al bestaande clubs Saestum, Zeist en Patria op zondag speelden. Met veel plezier sponsoren wij VV Jonathan.

Ga naar VV Jonathan >

Tennisvereniging ULTC-Iduna

Tennisvereniging ULTC-Iduna werd opgericht in 1942 en is nu een van de grootste tennisverenigingen in Utrecht, met ruim 1.500 leden. De vereniging beschikt over 8 gravelbanen en 4 smashcourtbanen, allemaal met verlichting. Met veel plezier sposoren wij hier!

 

Ga naar Tennisvereniging ULTC-Iduna >

Volleybalvereniging Utrecht

De wortels van VV Utrecht gaan terug tot 1946, toen de eerste verenigingen in Utrecht zijn opgericht. De stamboom kent een rijke historie, met zelfs enkele landskampioenen in de jaren vijftig. VVU is de grootste volleybalvereniging van de stad Utrecht en behoort tot de grootste van Nederland. Wij sponsoren hier met veel plezier.

Ga naar Volleybalvereniging Utrecht >

 

Finespun

Finespun ontwikkelt al jaren prachtige online producten voor De Maltha groep.

Ga naar Finespun >

On-Route®

Het wagenpark van uw bedrijf neemt een substantieel deel in van uw bedrijfskosten. Het is daarom belangrijk dat het wagenparkbeheer goed is geregeld en de berijders duidelijke instructies hebben hoe hiermee om te gaan. Meestal wordt gedacht dat het wagenpark goed is ingericht, maar dit kan vaak beter. Met het unieke concept van On-Route is het mogelijk het wagenparkbeheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Hiermee is een besparing van minimaal 15% op uw wagenpark zeker haalbaar.

Ga naar On-Route >

Pet-ICT diensten

Pet-ICT diensten verzorgt al diverse jaren ons systeembeheer, onderhoud en installatie.

Ga naar Pet-ICT diensten >