Onze partners en partnerscholen

Nicolien Sauerbreij ambassadeur van De Maltha groep

Nicolien Sauerbreij is misschien wel het bekendst van haar gouden medaille die zij behaalde op de parallel reuzenslalom snowboarden op de Olympische Spelen in Vancouver van 2010.

Lees meer

Microsoft Education

Microsoft heeft als missie: mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen ze door hun technologie vóór ze te laten werken. Zo leggen ze de basis voor hun succes, dat van de partners, en dat van microsoft zelf.

Ga naar Microsoft Education >

Openbaar Lyceum Zeist

Op het Openbaar Lyceum Zeist krijgen leerlingen ruimte en uitdaging om hun talenten optimaal te ontwikkelen en worden zij gestimuleerd om uitstekende prestaties te leveren.

Ga naar het Openbaar Lyceum Zeist >

Het Christelijk Lyceum Zeist

Het CLZ is voor ons een bijzondere school. Onze eerste Maltha insCool studiepraktijk is hier gestart. Wij zitten sinds 01-09-2006 op het CLZ waar een heel plezierig schoolklimaat de boventoon voert.

Ga naar het Christelijk Lyceum Zeist >

Het Nieuwe Lyceum

Sinds 1 september 2006 heeft Het Nieuwe Lyceum (HNL) in Bilthoven een Maltha insCool studiepraktijk. Het HNL werkt vanuit een bijzonder-neutrale identiteit. Zij staan open voor leerlingen van alle levensovertuigingen. De begrippen veiligheid en kleinschaligheid staan centraal op het HNL. Naast het onderwijs zelf is er veel aandacht voor sport en cultuur.

Ga naar Het Nieuwe Lyceum >

Hockeyclub SCHC

SCHC bestaat meer dan 100 jaar! Het ledenaantal is meer dan verveertigvoudigd, er zijn thans zeven velden en… het inwoneraantal van Bilthoven groeit nog steeds. Maltha studiecoaching sponsort al méér dan 30 jaar SCHC.

Ga naar SCHC >

SV Kampong

Al meer dan 29 jaar sponsort Maltha studiecoaching SV Kampong voetbal. SV Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 5.000 leden. In 2012 werd het 110 jarig bestaan gevierd, een club dus met een zeer rijke historie. Voetbal, Cricket, Hockey, Squash, Tennis en Jeu de Boules zijn de sporten die zowel op top- als op recreatief niveau worden beoefend.

Ga naar SV Kampong >

Hockeyclub Schaerweijde

Al méér dan 30 jaar sponsort Maltha studiecoaching hockeyclub Schaerweijde. Op 12 februari 1932 is de hockeyvereniging Schaerweijde opgericht. Schaerweijde kende in het verleden twee sportafdelingen, hockey en cricket.  Tegenwoordig kan men op het terrein van Schaerweijde hockeyen en golfen, tevens wordt een tennis en zaalhockeyhal geëxploiteerd.

Ga naar hockeyclub Schaerweijde >

De Gooische Hockey Club

Maltha studiecoaching sponsort de De Gooische Hockey Club. Het is een zeer leuke club om mee te werken. Er worden leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud! De Gooische Hockey Club bestaat sinds 1901.

Ga naar Gooische hockeyclub >

Finespun

Finespun ontwikkelt al jaren prachtige online producten voor De Maltha groep.

Ga naar Finespun >

On-RouteĀ®

Het wagenpark van uw bedrijf neemt een substantieel deel in van uw bedrijfskosten. Het is daarom belangrijk dat het wagenparkbeheer goed is geregeld en de berijders duidelijke instructies hebben hoe hiermee om te gaan. Meestal wordt gedacht dat het wagenpark goed is ingericht, maar dit kan vaak beter. Met het unieke concept van On-Route is het mogelijk het wagenparkbeheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Hiermee is een besparing van minimaal 15% op uw wagenpark zeker haalbaar.

Ga naar On-Route >

Pet-ICT diensten

Pet-ICT diensten verzorgt al diverse jaren ons systeembeheer, onderhoud en installatie.

Ga naar Pet-ICT diensten >