Seminar: Behandelmogelijkheden voor kinderen met aandachtsproblemen

Seminar behandelmogelijkheden voor kinderen met aandachtsproblemen

Door: Maltha studiecoaching op 12 mei 2023

Op ons instituut in Bilthoven hebben we voor alle collega’s een hele interessante seminar gevolgd over de behandelmogelijkheden voor kinderen met aandachtsproblemen.

Sander Feith, kinderarts met een ruime ervaring in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 4 tot 21 jaar met leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen, alsmede concentratieproblematiek, was hiervoor speciaal naar onze vestiging gekomen. In een interactieve bijeenkomst heeft Sander ons op de hoogte gebracht van zijn ervaring en de mogelijke behandelvormen bij ADHD, waaronder medicatie. Het was erg interessant en het heeft ons allemaal weer nieuwe inzichten gebracht die we in de praktijk kunnen inzetten. Binnenkort volgt een uitnodiging voor een bijeenkomst voor ouders over dit onderwerp.


Seminarbehandelmogelijkhedenkinderenaandachtsproblemen