Maltha Topper april Bilthoven: Isabelle

Maltha Topper april Bilthoven: Isabelle

Door: Maltha studiecoaching op 7 mei 2021

Het thema van de maand april was: wie maakt het verschil? Lees snel verder wie Maltha Topper is geworden in Bilthoven!

De afgelopen periode heeft Isabelle een duidelijk verschil laten zien in de zelfstandigheid van het plannen en het toepassen van de geleerde studievaardigheden. Ook in de cijfers is de vooruitgang terug te zien, dit is uiteraard de kers op de taart. Waar Isabelle soms nog wat terughoudend kon zijn, laat zij nu meer initiatief zien door bijvoorbeeld het contact met de docenten op te zoeken wanneer zij vragen heeft. Hierdoor kan zij zelf sneller door en heeft zij eerder de gewenste duidelijkheid. Al met al een hele fijne ontwikkeling waar Isabelle trots op mag zijn.

Je bent hartstikke goed bezig Osabelle, ga zo door! En heel veel plezier met je Maltha cadeau-pakket.


MalthaTopper