Super verrassing voor alle leerlingen: iedereen Maltha Topper!

Super verrassing voor alle leerlingen: iedereen Maltha Topper!

Door: Maltha studiecoaching op 20 apr 2020

Vandaag zijn wij van start gegaan met het uitreiken van de Maltha Toppers. En wij zullen dit morgen ook doen, want aangezien wij zoveel leerlingen hebben, trekken wij er wat dagen voor uit! Maar hoe dan vraag je je af? Lees snel verder of bekijk ons YouTube filmpje!

 

Bekijk hier op ons YouTube kanaal het filmpje: https://youtu.be/kCYKNcxMNTw

 

Elke maand reiken wij per vestiging Maltha Toppers uit, gerelateerd aan een onderwerp van die maand. Maar hoe dan nu? Jullie zullen wel denken huh?! hoe kan dat dan, want ik ben helemaal niet op het instituut of op de insCool vestiging, dus wat moest ik doen om een Maltha Topper te worden?

Wij vinden jullie echt allemaal Maltha Toppers en konden deze maand niet kiezen, want jullie zijn zo goed thuis, online bezig dat jullie het echt allemaal verdienen! Wij komen bij jullie thuis langs aan de deur, bellen aan, houden gepaste afstand en het cadeau staat bij de deur. We verklappen nog niet wat het is, dat zie je als we langs zijn gekomen, maar we kunnen wel alvast zeggen dat het iets lekkers is dat je met iedereen van de familie kunt eten. Geniet ervan en ga zo door met het schoolwerk.

Jullie zijn Toppers!


malthatopper