Maltha Topper december Zeist: Lara

Maltha Topper december Zeist: Lara

Door: Maltha studiecoaching op 15 jan 2020

Ook in Zeist is er voor de maand december een echte super Topper! Benieuwd wie het is geworden....lees snel verder!

Onze Maltha topper van december is Lara! Lara is een meisje dat altijd op tijd is (vaak zelfs een half uur te vroeg). Ook doet zij altijd erg haar best. De studiecoach werkt vooral met Lara aan het plannen, en daar is ze echt zelf mee aan de slag gegaan. Ze komt nu elke week trots haar planning laten zien met allerlei kleuren gemarkeerd in een speciaal planningsschrift. Dus vanwege haar inzet en enthousiasme vinden wij Lara een echte Maltha topper.

Gefeliciteerd Lara met titel: Maltha Topper december en heel veel plezier met je cadeaupakket!


MalthaTopperdecemberZeist:Lara