Maltha Topper van het jaar Bilthoven: Maurits

Maltha Topper van het jaar Bilthoven: Maurits

Door: Maltha studiecoaching op 9 jul 2019

De laatste toetsen worden momenteel gemaakt en het einde van het schooljaar is alweer nabij. Een jaar vol huiswerk, presentaties, mondelingen en repetities is voorbij gevolgen. De maand juni stond in het teken van de laatste loodjes. Ook is dit de maand waarin we de Maltha topper van het jaar uitreiken. Wie o wie zal het zijn geworden?

We hebben in Bilthoven besloten om Maurits de Maltha topper van het jaar te maken. Maurits heeft dit jaar uitmuntende prestaties laten zien. Hij heeft het gehele jaar ontzettend hard gewerkt. Daarnaast is hij bijna altijd aanwezig geweest op Maltha (ook in de vakanties!), en heeft hij veel inzet getoond.

Als iemand deze prijs verdient ben jij het Maurits! Van harte gefeliciteerd, geniet van je cadeaupakket met bol.com bon, koop er iets moois van!


MalthaTopperBilthoven