Maltha Topper Bilthoven januari: Cleo

Door: Maltha studiecoaching op 14 feb 2019

De eerste Maltha topper van het nieuwe jaar! Lees snel verder wie deze titel in Bilthoven heeft weten te behalen. Het maken en bijhouden van een planning stond deze maand centraal.

In de eerste maand van 2019 heeft iedereen goede voornemens en grootse plannen. Daarom stond het maken en bijhouden van een planning deze maand centraal. Dit betekent dat de topper uitgereikt wordt aan de leerling die volgens ons deze maand een mooie planning heeft gemaakt en zich hier ook kon houden.

Degene die de titel deze maand volgens ons het meeste verdiend heeft is Cleo. Cleo heeft haar planning altijd op orde en is een harde werker. Ook vult ze op de dagen dat ze niet op Maltha is, altijd netjes haar huiswerk in op insCool.

Gefeliciteerd Cleo, je bent een echte topper!


MalthaTopperBilthoven