Maltha Topper december Zeist: Roemer & Zeger

Door: Maltha studiecoaching op 10 jan 2019

Deze maand hebben wij niet één maar twee toppers in Zeist!!

De broertjes Roemer en Zeger zijn onze toppers van de maand december!

Zeger zet zich elke les heel goed in, wel twee uur achter elkaar en is dan bijna de hele les gemotiveerd. Hij maakt grote stappen en is zeer leergierig. Ondanks alle veranderingen en dat er veel wordt verwacht presteert hij goed en is hij nog steeds heel positief. Knap gedaan!

Roemer heeft de laatste lessen een hele goede en rustige werkhouding laten zien. Ook hij werkt keihard en is een leergierige jongen. Vanwege zijn positiviteit, enthousiasme en leercurve die Roemer hier heeft laten zien, willen wij hem graag in het zonnetje zetten.

Kortom twee super toppers die wij lekker in het zonnetje hebben gezet


MalthaTopperZeist