Maltha Toppers oktober Bilthoven: Gymes en Jayves

Door: Maltha studiecoaching op 11 nov 2018

Deze maand zijn Gymes en Jayves beide de Maltha Toppers van Bilthoven geworden! Dit omdat zij altijd op tijd zijn en daarnaast lekker enthousiast en gemotiveerd zijn en een vrolijke sfeer meebrengen.

Jayves is erg creatief en komt zelf met ideeën om te oefenen (neemt stenen mee om mee te rekenen). Verder zijn sommige oefeningen soms lastig voor hem, maar Jayves probeert dit dan toch en vaak lukt het dan nog ook. Een echte doorzetter dus.

Tijdens de bijlessen van Gymes worden veel moeilijke oefeningen gedaan, vooral de rekensommen zijn lastig, maar Gymes doet zijn best om ze toch op te lossen. Ook als hij een som er heel moeilijk uit vindt zien, blijft hij doorzetten! Kortom twee hele leuke leerlingen die wij graag eens in het zonnetje zetten!


MalthaToppersoktoberBilthovenGymesenJayves