Online trainingen

Welkom bij Maltha studiecoaching online

 

Wij snappen als geen ander dat uw kind nu verder moet met zijn/haar studie. Achterstanden moeten voorkomen worden. Er wordt nu van uw kind een zekere vorm van grote zelfstandigheid verwacht. School biedt nu haar programma online aan, maar hoe nu verder met het huiswerk aanpakken? Wat als uw kind vragen heeft over leerwerk? Wat als het niet goed loopt met bijvoorbeeld wiskunde?

Online diensten

Al onze diensten bieden wij ook online aan! Uw kind kan gewoon thuis achter de computer of laptop o.a. huiswerkbegeleiding en / of bijles volgen. Onze studiecoaches staan voor u klaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via skype zullen wij uw kind begeleiden waar hij/zij tegenaan loopt. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er een skype-account is. Al onze diensten zijn 1 op 1, waardoor er optimale focus is op de leerling en zijn/haar hulpvraag.

Al 38 jaar helpen wij leerlingen uit heel Nederland en ver daar buiten. Wij geven al jaren online privélessen in o.a. Canada, Australië, Duitsland, China, België en Peru en zijn dus welbekend met online begeleiding. Al onze diensten worden uitsluitend gegeven door (ortho)pedagogen, psychologen en andere deskundigen.

Online huiswerkbegeleiding Online bijles

Waarom kiezen voor Maltha?
  • Al 38 jaar kwaliteit
  • Orthopedagogen en psychologen in dienst
  • Op maat & flexibel
  • Direct starten, indien gewenst
Ik wil meer informatie