OnderwijsAdviesBureau Maltha, kortweg OAB genoemd, is onderdeel van De Maltha groep. Bij het OAB worden de expertise en de meer dan 35 jarige ervaring en ontwikkeling van hoogwaardige onderwijsproducten uit De Maltha groep praktisch ingezet om schoolorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen.

Het huidige onderwijs is continu onderhevig aan verandering. De maatschappelijke ontwikkelingen leggen steeds meer taken bij scholen neer met betrekking tot het opleiden van leerlingen. Ook door de technische mogelijkheden van digitaal onderwijs, die steeds beter aan zouden moeten sluiten bij de belevingswereld van leerlingen, wordt er steeds meer gevraagd van hun zelfstandigheid.

OnderwijsAdviesBureau Maltha is opgericht om scholen op een praktische wijze te ondersteunen op die gebieden van het onderwijs waar de tijd of de deskundigheid niet direct op school aanwezig is, maar waar school wel in zou willen voorzien. Hiervoor hebben wij als OAB een uitgebreid dienstenpakket dat op uw behoefte als schoolorganisatie op maat kan worden aangepast.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via T: 06-21304643 of via E: info@oabmaltha.nl

Contactformulier

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.