Inloopspreekspreekuur vrijdag 28 september van 13.00-16.00

Wilt u uw kind helpen om sneller klaar te zijn met het huiswerk? Zoekt u een oplossing voor alle afleidende factoren die er vandaag de dag op uw dochter/zoon afkomen? Kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij de planning en aanpak van al het schoolwerk? Wilt u stress en teleurstelling voorkomen? Of bent u klaar met de eeuwige strijd over het maken van huiswerk? Dan kan huiswerkcoaching helpen! U bent van harte welkom tijdens ons inloopspreekuur van Maltha insCool op vrijdag 28 september tussen 13.00-16.00. 

U kunt binnenlopen wanneer u zou willen om meer informatie te ontvangen over onze diensten en een proefopstelling te ervaren van de huiswerkcoaching die van maandag t/m donderdag wordt gegeven. 

Wij begeleiden dagelijks leerlingen met hun schoolwerk en weten als geen ander waar leerlingen tegen aanlopen. Onze ervaren studiecoaches op de insCool vestigingen staan voor u klaar tijdens het inloopspreekuur. U kunt ons vinden op de volgende Maltha insCool vestigingen vinden:

Mogen wij u verwelkomen tijdens het inloopspreekuur? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zien u graag vrijdag 28 september!

 

Hartelijke groet,

Maltha insCool team* = verplicht