Huiswerkbegeleiding Het Nieuwe Lyceum Bilthoven

Huiswerkbegeleiding Het Nieuwe Lyceum Bilthoven

Sinds 1 september 2006 heeft Het Nieuwe Lyceum (HNL) in Bilthoven een Maltha insCool studiepraktijk. Op HNL leer je niet voor school, maar voor het leven. De school stimuleert de ontwikkeling van de leerlingen tot onderzoekende, kritische en betrokken jonge mensen die op hun eigen manier een waardevolle rol gaan spelen in het creëren van een betere wereld.

Studieondersteunende activiteiten binnen de veilige muren van het HNL

Het Nieuwe Lyceum te Bilthoven biedt in samenwerking met de organisatie Maltha insCool de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd professionele huiswerkbegeleiding te bieden aan de leerlingen op hun eigen school. Hier helpen wij alle leerlingen na schooltijd om efficiënt om te gaan met het huiswerk, bijvoorbeeld door het aanleren van essentiële studievaardigheden, het coachen bij het volledige huiswerk en leren plannen. Het is een heerlijk gevoel voor de leerlingen dat als ze de school uitlopen, al het schoolwerk in orde is!

Onze huiswerkcoaching bij Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren studiecoaches. Studiecoaches zorgen voor een prettige samenwerking, bereikbaarheid en sfeer voor zowel de leerlingen, de ouders als de docenten/mentoren van school.

De studievoortgang van iedere leerling wordt individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Hierdoor is er dagelijks actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach, ouders en eventueel de mentor. Ouders ervaren dat de leerlingen veel baat hebben bij de huiswerkcoaching. ‘Onze zoon gaat met veel plezier naar Maltha insCool® en heeft daar geleerd om efficiënt en slim met zijn huiswerk om te gaan.’ - Tom (huidige leerling insCool)

Manager Maltha insCool

Manon van Rossum
T: 06-21304643
Hoofdkantoor: 030-2292039

Senior studiecoach

Dewi Moes

Waar zit Maltha insCool in Het Nieuwe Lyceum?

Het Nieuwe Lyceum
Tijdelijk in lokaal 1.58
Jan Steenlaan 38
3723 BV Bilthoven

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.