Huiswerkbegeleiding Christelijk Lyceum Zeist

Huiswerkbegeleiding Christelijk Lyceum Zeist

Het CLZ is voor ons een bijzondere school. Onze eerste Maltha insCool studiepraktijk is hier gestart. Wij zitten sinds 01-09-2006 op het CLZ waar een heel plezierig schoolklimaat de boventoon voert.

Het CLZ is een open pluriforme school. Het leren van de leerling staat centraal. Daarbij gaat het om een evenwicht tussen uitdaging en ondersteuning. 

Studieondersteunende activiteiten binnen de veilige muren van het CLZ

Het Christelijk Lyceum Zeist biedt in samenwerking met de organisatie Maltha insCool een rustige, gestructureerde leeromgeving waarin wij de leerlingen coachen en begeleiden in het plannen en aanpakken van hun huiswerk.

Hier helpen wij alle leerlingen na schooltijd om efficiënt om te gaan met het huiswerk, bijvoorbeeld door het aanleren van essentiële studievaardigheden, het coachen bij het volledige huiswerk en leren plannen. Het is een heerlijk gevoel voor de leerlingen dat als ze de school uitlopen, al het schoolwerk in orde is!

Onze huiswerkcoaching bij Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren studiecoaches. Studiecoaches zorgen voor een prettige samenwerking, bereikbaarheid en sfeer voor zowel de leerlingen, de ouders als de docenten/mentoren van school.

De studievoortgang van iedere leerling wordt individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Hierdoor is er dagelijks actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach, ouders en eventueel de mentor. Ouders ervaren dat de leerlingen veel baat hebben bij de huiswerkcoaching. ‘Onze zoon gaat met veel plezier naar Maltha insCool® en heeft daar geleerd om efficiënt en slim met zijn huiswerk om te gaan.’ - Tom (huidige leerling insCool)

Manager Maltha insCool

Manon van Rossum
T: 06-21304643
Hoofdkantoor: 030-2292039

Senior studiecoach

Manon van Rossum

Waar zit Maltha insCool in het CLZ?

Christelijk Lyceum Zeist
Lokaal 104 en 105 op de begane grond
Lindenlaan 23
3707 EP Zeist

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.