Specialistische begeleiding voor het middelbaar onderwijs

Tijdens de studiecarrière van uw kind kan er een neergaande lijn ontstaan. Misschien ziet uw zoon of dochter het niet meer zitten vanwege een enorme achterstand. U denkt er misschien niet meteen aan, maar wellicht heeft uw kind een leerprobleem? Denk hierbij eens aan bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie, faalangst, AD(H)D en dyspraxie. Onze specialisten bij O P M helpen u en uw kind graag door middel van specialistische begeleiding!

Specialistische begeleiding voor middelbaar onderwijs

De middelbare school is belangrijk voor de toekomst van uw kind. Heeft uw zoon of dochter bijvoorbeeld een verklaring, diagnose of zijn er vermoedens van een probleem, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u en uw kind graag en deskundig.  Allereerst komt er een intakegesprek, hierin wordt de behoefte van u en uw kind in kaart gebracht. Daarna maken we een behandelplan op maat, hierin staan duidelijke praktische handvatten geschreven. Vervolgens gaan onze specialisten direct met uw kind aan de slag in een één op één situatie. Wij zullen ervoor zorgen dat van het probleem/de problemen een succeservaring gemaakt wordt en uw kind weer met plezier naar school gaat.

De gebieden waarop onze specialisten worden ingezet:

  • Dyslexie
  • Dyscalculie
  • Non verbale leerstoornis (NLD)
  • AD(H)D
  • Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
  • Informatieverwerkingsstoornis
  • (onderpresteren) hoogbegaafdheid

Specialistische begeleiding sinds 1982

Bij Maltha studiecoaching werken zeer ervaren specialisten. Zij zijn op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent eerder genoemde leerproblemen en de invloed die deze problemen kunnen hebben op de onderwijs leersituatie en het gedrag van uw zoon of dochter. Om perfect op de hoogte te blijven gaan onze specialisten naar cursussen, seminars, hebben ze contacten met diverse universiteiten en met de wetenschappelijke onderzoekers binnen deze universiteiten. Daarnaast werken de specialisten niet alleen binnen de O P M, maar ook in onze dagelijkse begeleiding met de leerlingen. Wij mogen ons terecht dé specialist in leerproblemen noemen, sinds 1982.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.