Dagelijkse huiswerk begeleiding

Brugklasbegeleiding? Omdat alle begin moeilijk is en geleerd moet worden

De stap van basis- naar middelbaar onderwijs is voor elk kind enorm groot. Natuurlijk kom je er wel met vallen en opstaan maar het is beter als je deskundige hulp krijgt. Dit voorkomt veel schade en geeft je een goede boost voor de komende studiejaren. Meteen een goede studieaanpak , leren studeren geeft je die goede start.

Brugklasbegeleiding

Huiswerkbegeleiding, omdat het op school soms even niet lekker loopt

Soms heb je even behoefte aan een goede zet in de juiste studierichting. Tijdens de individuele huiswerkbegeleiding krijg je die op een hele persoonlijke manier. Samen met je eigen studiecoach die er iedere dag voor je is bepaal je samen het dagelijkse werk wat gedaan moet worden.

Huiswerkbegeleiding voor klas 2 en 3

2e Fase studiebegeleiding, een grote verandering in leren

De 2e fase is een grote sprong naar het zelfstandig leren en de 2e fasebegeleiding helpt de leerling bij het aanleren van deze mate van zelfstandigheid. Het leren studeren staat centraal. De basis wordt gelegd door het aanleren van diverse studievaardigheden en studiemethodieken. Samen met je persoonlijke studiecoach werk je hier dagelijks aan op weg naar die zelfstandigheid.

2e Fase begeleiding

Examenbegeleiding, voorportaal naar het studentenleven

Slagen met een zo hoog mogelijke cijferlijst, een andere aanpak van je studie (de aanloop naar de komende studiejaren), een andere en zelfstandige studiehouding, hoe ga je om met tegenvallende resultaten en hoe zet je die negatieve gedachte weer om naar een positieve houding: al deze vraagstukken komen in de examenbegeleiding ter sprake.

Examenbegeleiding

Huiswerkklas in Utrecht, Zeist en Bilthoven: eenvoudige én effectieve begeleiding al vanaf 1 middag in de week!

De huiswerkClass is gericht op een eenvoudige wijze van studiebegeleiding voor leerlingen die met deze vorm van begeleiden uit de voeten kunnen. We bieden een rustige plek om te leren en het huiswerk wordt afgetekend.

Huiswerkklas