Bijles M&O / bedrijfseconomie

Leer de wondere wereld van het bedrijfsleven kennen met een Maltha bijles M&O / bedrijfseconomie.  Vergroot je kennis in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles M&O / bedrijfseconomie. 

Bijles M&O / bedrijfseconomie

Het vak M&O / bedrijfseconomie heeft als kerngebieden accounting, financiering, marketing en organisatie. Deze bedrijfseconomische begrippen worden tijdens M&O bijlessen uitvoering besproken en rekenkundig vertaald.

Termen als verkoopresultaat, vof, liquiditeitsbegroting en vreemd vermogen moeten worden begrepen door en toegepast op voorbeelden uit de hedendaagse bedrijfswereld. 

Bijles M&O / bedrijfseconomie competenties voor HAVO en VWO

bijles M&OVoor het vak M&O / bedrijfseconomie is het belangrijk voor leerlingen om bedrijfskundige verschijnselen te  herkennen en verklaren. De leerling moet voor het vak M&O / bedrijfseconomie theoretische kennis kunnen koppelen aan actuele gebeurtenissen.

Een groot deel van de stof wordt uitgedrukt in economische formules, enig wiskundig inzicht is hierbij van essentieel belang.

Aanpak bijles M&O / bedrijfseconomie

Tijdens een bijles voor M&O / bedrijfseconomie ligt de nadruk op zowel kennis van begrippen als op economische berekeningen. Door middel van het oefenen met combinatievragen wordt de stof besproken, geoefend en beheersbaar gemaakt. De stof wordt ook herhaaldelijk toegepast op actuele situaties uit het bedrijfsleven.

Verschillende studievaardigheden worden hierbij gestimuleerd op HAVO en VWO niveau. Een voorbeeld hiervan zijn schematisch samenvatten, formulelijsten maken en tekstverklaring. 

Bijlesdocent M&O / bedrijfseconomie

Onze M&O / bedrijfseconomie bijlesdocenten zijn zowel Bachelor als Master degree studenten die goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof op HAVO en VWO niveau. Alle bijlesdocenten M&O / bedrijfseconomie worden door Maltha studiecoaching uitgebreid gescreend.

Doordat de bijles M&O / bedrijfseconomie begeleid wordt door een student is het leeftijdsverschil niet groot. Hierdoor ontstaat er een betere communicatie en wordt uw zoon of dochter sneller begrepen. Dit stimuleert de kennisoverdracht en komt ten goede aan het resultaat van de bijles M&O / bedrijfseconomie.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.