Bijles Latijn

Word beter in Latijnse teksten analyseren, grammatica en je woordenschat van Latijn met een Maltha bijles Latijn. Verbeter je kennis van de oudheid in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Latijn.

Bijles Latijn

Het vak Latijn heeft als doel leerlingen lees- en schrijfvaardig te maken in het Latijn en hen kennis te laten maken met de oude cultuur. Onderwerpen als literatuurgeschiedenis, taalbegrip, en grammatica komen hierbij kijken.

Tijdens de Latijnse bijlessen worden de woordenschat vergroot, tekstsoorten en literaire begrippen besproken en wordt een beroep gedaan op tekst- en taalinzicht. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op de Romeinse geschiedenis en cultuur.

Bijles Latijn competenties

Voor het vak Latijn is het vooral belangrijk voor leerlingen om taalvaardig te worden in een oude taal, historische literaire begrippen te leren en teksten te verklaren.

Aanpak bijles Latijn

bijles LatijnTijdens een bijles Latijn ligt de nadruk op zowel taalkunde als op het verkrijgen van tekst inzicht en literaire kennis. Door middel van taal en grammatica oefeningen wordt het Latijn beheersbaar gemaakt en door tekstanalyse wordt de Romeinse literatuur helder en overzichtelijk.

Literaire kennis, tekstbegrip en samenvatten worden herhaaldelijk geoefend.

Bijlesdocent Latijn

Onze bijlesdocenten Latijn worden allemaal gescreend. Dit zijn voornamelijk zowel Bachelor als Master studenten die goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof op VMBO, HAVO en VWO niveau.

Doordat het leeftijdsverschil niet groot is tussen bijlesdocent en leerling wordt de belevingswereld van uw zoon of dochter snel begrepen. Hierdoor ontstaat een goede communicatie en dit komt ten goede aan de kennisoverdracht en van het resultaat van de bijles Latijn.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.