Bijles Frans

Leer je vocabulaire, Franse uitspraak en grammatica verbeteren met een Maltha bijles Frans. Doe alles in je eigen tempo op een bij jou passende manier!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Frans.

Bijles Frans

Het vak Frans heeft als doel je woordenschat, grammaticale- en literaire kennis te vergroten. Ook spreekvaardigheid is een belangrijk onderdeel. Tijdens de Franse bijlessen worden door het gebruik van Franse teksten, films en luisteroefeningen de Franse cultuur en geschiedenis besproken en de taal geleerd.

Bijles Frans competenties voor VMBO, HAVO en VWO

Voor het vak Frans is het belangrijk voor leerlingen om een goed begrip van de taal en grammatica krijgen op zowel het VMBO, de HAVO als het VWO. Tekstverklaring, mondelinge- en luistertoetsen worden veelvuldig gegeven en daarom is een gecombineerde kennis van het Frans belangrijk.

Aanpak bijles Frans

bijles FransTijdens een bijles voor Frans ligt de nadruk op woordenschat, grammatica en tekstverklaring. Spreek- en luistervaardigheid zijn een belangrijk deel van het vak en hier zal ook aandacht aan besteed worden.

Verschillende studievaardigheden worden tijdens Frans bijles gestimuleerd. Een voorbeeld hiervan zijn effectief woordjes leren, schematisch samenvatten en het maken van een goed boekverslag.

Bijlesdocent Frans

Onze bijlesdocenten worden allemaal gescreend. De bijlesdocenten zijn zowel Bachelor als Master studenten die goed op de hoogte zijn van de actuele leerstof op VMBO, HAVO en VWO niveau.

Doordat het leeftijdsverschil niet groot is tussen bijlesdocent en leerling wordt de belevingswereld van uw zoon of dochter snel begrepen. Hierdoor ontstaat een goede communicatie en dit komt ten goede aan de kennisoverdracht en van het resultaat van de bijles Frans.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.