Bijles Biologie

Leer de verschillende leefmilieus kennen met een Maltha bijles Biologie. Versterk, in je eigen tempo op een bij jou passende manier, je biologische kennis!

Klik hier en schrijf je nu in voor bijles Biologie. 

Bijles Biologie

Biologie is een discipline die zich bezighoudt met het bestuderen van planten, dieren en het menselijk lichaam.  Tijdens de bijlessen biologie worden onderwerpen als leefmilieus, DNA, stofwisseling, voeding en mens & milieu besproken in de context van het dagelijks leven.

Competenties voor VMBO, HAVO en VWO

Voor het vak biologie is het belangrijk voor leerlingen om biologische begrippen te kennen en deze kennis te kunnen toepassen in kleine proeven en berekeningen. Ook is het belangrijk om bepaalde biologische verschijnselen te kunnen verklaren op zowel het VMBO, de HAVO en het VWO.

Aanpak bijles Biologie

Tijdens een bijles voor biologie ligt de nadruk op zowel feitenkennis als het oefenen van inzicht. Biologische proeven worden besproken en uitgelegd en het verklarende vermogen van de leerling wordt verbeterd door denkvragen en kernvragen te maken en te oefenen. Alle stof wordt zo besproken en beheersbaar gemaakt.bijles biologie

Verschillende studievaardigheden worden hierbij gestimuleerd op VMBO, HAVO en VWO niveau. Een voorbeeld hiervan zijn begrippenlijsten maken, schematisch samenvatten en mindmappen. 

Bijlesdocent Biologie

Onze bijlesdocenten Biologie worden allemaal gescreend. Dit zijn zowel Bachelor als Master studenten die zeer goed op de hoogte zijn van de leerstof op VMBO, HAVO en VWO niveau.

Doordat het leeftijdsverschil tussen de bijlesdocent biologie en de leerling niet groot is wordt de beleving van uw zoon of dochter sneller begrepen. Hierdoor kan de docent en leerling beter met elkaar communiceren en dit komt ten goede aan de kennisoverdracht en de resultaten van de bijles biologie.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.