Specialistische begeleiding

“Wat is het toch vreemd dat we binnen de zorg wel specialisten kennen maar dit niet binnen het pedagogische- en psychologische vlak m.b.t. leerproblemen hebben. Ik heb dit altijd vreemd gevonden.”
Willem Maltha, CEO van De Maltha groep

Welke leerproblemen vallen hieronder?

Binnen Maltha studiecoaching zijn er ervaren specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de huidige stand van zaken omtrent alle onderstaand genoemde leerproblemen en de invloed die deze problemen kunnen hebben op de onderwijsleersituatie en ook vaak op het gedrag van uw kind. Deze specialisten blijven op de hoogte door cursussen, seminars en contacten met de universiteiten en vaak ook de wetenschappelijke onderzoekers binnen deze universiteiten. Tevens werken zij verplicht niet alleen binnen de O P M maar ook in de dagelijkse begeleidingen met leerlingen.

Heeft uw zoon of dochter een verklaring, diagnose of zijn er sterke vermoedens van onderstaand probleem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na een intakeprocedure wordt de behoefte in kaart gebracht en wordt er een behandelplan op maat, met duidelijke praktische handvatten geschreven. Onze specialisten kunnen vervolgens direct met uw zoon of dochter aan de slag in een één op één situatie om ervoor te zorgen dat van het probleem/de problemen een succeservaring gemaakt wordt. Op deze manier gaat uw zoon of dochter weer met plezier naar school. 

Dit zijn de velden waarop onze specialisten worden ingezet:

  • Dyslexie
  • Dyscalculie
  • AD(H)D
  • Informatieverwerkingsstoornis
  • Non verbale leerstoornis (NLD)
  • (onderpresteren) hoogbegaafdheid
  • Autisme Spectrum Stoornis (ASS)

 Tarieven Contact Inschrijven

 

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.