De volgende training wordt aangeboden door Maltha studiecoaching tijdens de zomer maanden en alle andere schoolvakanties:

Ouder cursus “Help mijn kind gaat naar de middelbare school”

Uw kind gaat naar de middelbare school. Dit is voor het kind een grote ontwikkeling, maar dit heeft vaak ook een groot effect op de ouder(s). Voor deze overgang naar een nieuwe wereld zonder juf Janny hebben wij een training voor u ontwikkeld.

De belangrijkste punten binnen deze training zijn:

  • Er worden handvatten aangereikt voor het goed kunnen begrijpen en eventueel begeleiden van uw kind(eren). Dit betreft de begeleiding op zowel studievakken als op sociaal/emotioneel gebied.
  • U wordt zich bewust van de veranderprocessen die spelen bij uw kind en welke gevolgen die hebben voor u en voor uw kind.
  • Deze training leert u hiermee om te gaan en uw kind te begeleiden in de thuissituatie. U leert alert te zijn en adequaat te reageren op ogenschijnlijk onbeduidende signalen van een startende middelbare scholier. 

De cursus begint bij minimale inschrijving van zes cursisten. Deze trainingen geven we ook vaak op scholen en sportclubs.

Tijdsduur: 2x 3 uur.

Zie ook onze webshop producten voor ouders en leerlingen van het PO en VO.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.