Examentraining - 1 op 1

Examentraining - 1 op 1

Door: Maltha studiecoaching op 18 mrt 2022

Het examenjaar is een spannend jaar voor veel leerlingen. Een goede basis en voorbereiding zijn essentieel om met zelfvertrouwen het eindexamen in te gaan. Maltha studiecoaching biedt al ruim 40 jaar examentrainingen op maat om jou te ondersteunen in je examenjaar. Onze examentraining bieden wij het gehele jaar door aan en 1ordt 1 op 1 gegeven (Wij werken niet in groepen). Met onze examentraining bereid jij je optimaal voor op je eindexamen. Samen zorgen wij ervoor dat je met zelfvertrouwen het examen in gaat!

Examentraining  - 1 op 1 – mogelijk op elke dag van de week, dus ook in het weekend

Heb jij moeite om mee te komen op school met een bepaald vak of vakken? Begrijp je de stof niet helemaal of wil je de puntjes op de i zetten? Een goede voorbereiding is essentieel als je het eindexamen in gaat. Wees daarom goed voorbereid en meld je aan voor examentraining. Onze examentrainingen zijn allemaal 1 op 1 en worden gegeven door onze vakdocenten. Wij werken niet in groepjes. Onze examentraining kan je het gehele jaar door volgen, ook in de weekenden!

Hoe helpen wij?

De examentraining kan je volgen voor elk vak op elk niveau. We zorgen er samen met jou voor dat je de examenstof kent, kan toepassen, we herhalen de stof en we helpen je met de onderdelen waar jij moeite mee hebt. De frequentie is geheel aan jou en samen zullen we kijken wat er nodig is om je diploma op zak te krijgen!

Wist u dat?

  • De examentraining ook in de weekenden wordt gegeven
  • De begeleiding 1 op 1 is
  • We ook bijspijkerlessen verzorgen voor andere leerjaren

 

Schrijf je nu in!


Examentraining-1op1
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling
Hoe heeft u ons gevonden? *


* = verplicht