Onze Zomerschool is de gehele zomer geopend!

Onze Zomerschool is de gehele zomer geopend!

Door: Maltha studiecoaching op 22 jul 2021

Heeft uw kind op de basisschool achterstanden opgelopen bij Rekenen en begrijpend lezen? Of wellicht ervaart uw zoon of dochter stress bij het maken van de Cito-toets. Dan is de zomervakantie wellicht de perfecte tijd om de achtergelopen achterstanden in te halen. De zomerperiode is een rustige periode voor uw kind, waardoor er in alle rust kan worden geoefend met bijvoorbeeld rekenen en taal. Of misschien heeft uw kind op de middelbare school achterstanden opgelopen. Of gaat uw kind aankomend schooljaar naar de brugklas. Dan heeft onze Zomerschool cursussen en trainingen op maat. Of volg 1 op 1 bijles op dat ene vak op te halen. Onze orthopedagogen staan voor u en uw kind klaar deze gehele zomer! Elk kind kunnen wij helpen.

Individuele begeleiding of in kleine groepjes bij de Zomerschool

Op onze Zomerschool kunnen wij leerlingen helpen vanaf groep 3 t/m eindexamen middelbare school. Wellicht ga jij volgend jaar naar de brugklas, best een spannende gebeurtenis. Met onze voorbereidende brugklastraining kom jij alle ins en outs te weten van de brugklas en maak jij een flitsende start. Of misschien zit je in klas 2/3 en heb je moeite met Wiskunde. Dan kan je bij ons bijles Wiskunde krijgen van een vakdocent om je achterstanden weg te werken. Of misschien gaat uw kind naar groep 7 of 8 straks en gaat de cito niet zo goed. Uw kind vind het een spannende gebeurtenis, elke keer weer. Dan is wellicht Cito training een goede stap in de vakantie.

Onze Zomerschool is op maat en dus is het mogelijk individueel deel te nemen of gezellig samen met een vriend of vriendin te komen. Alles kan en wordt in overleg besproken.

Het effect van de Zomerschool

Wellicht blijft u dit jaar in eigen land en zijn uw kinderen toe om iets leuks te doen, maar zijn de achterstanden op school toch voor de zomervakantie helaas ontstaan. De combi van een leuke leerzame cursus en daarmee je achterstanden weg werken is misschien de oplossing voor uw kind. Wat kan uw kind bereiken middels een Zomerschool?

  •          Achterstanden wegwerken
  •          Goede start beginnen aan een goed schooljaar
  •          De juiste studievaardigheden aanleren voor een optimale schooltijd

Meer informatie over onze Zomerschool en de opties? Bel naar: 030-229 35 79


Zomerschool
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling
Hoe heeft u ons gevonden? *


* = verplicht