Waarom online leren leren

waarom online leren leren

Door: Maltha studiecoaching op 9 apr 2020

In deze video leg ik uit hoe belangrijk leren leren is. In onze verschillende online trainingen staat het leren leren centraal. Nu kan jij thuis, makkelijk, online een training volgen in hoe te leren leren.

Waarom online leren leren In deze YouTube video leg ik stap voor stap uit welke online trainingen wij aanbieden en wat hierin aan bod komt. 

Online leren leren en voorkom achterstand

Voorkom achterstanden en ga straks goed voorbereid het nieuwe schooljaar in. In deze video laat ik je onze verschillende online trainingen zien die jij thuis, achter je eigen computer, rustig kunt gaan volgen:

 

Voorbereidende brugklastraining 

Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 bieden wij voorbereidende brugklastraining aan. De overgang van groep 8 naar de brugklas is best groot en in deze training leggen wij stap voor stap uit wat jij gaat tegenkomen en wat je allemaal moet kunnen.

Bestel nu

 

Studievaardigheidstrainingen

Deze trainingen hebben wij voor alle leerlingen voor alle niveaus uit het middelbaar onderwijs. Werken aan je studievaardigheden is wat hier centraal staat. Per module leggen wij je rustig uit wat jij nodig hebt: welke studiemethodieken heb jij nodig voor een succesvolle schoolcarrière, hoe maak je een goede planning, aanleren van studievaardigheden en hoe jij het beste kunt gaan leren voor toetsen.

Bestel nu

 

Planvaardigheidstrainingen

Bieden wij ook aan voor alle leerlingen van alle niveaus in het middelbaar onderwijs. In deze plantraining leer jij alles over hoe je het beste kunt plannen, hoe maak je een dagplanning, hoe maak je een voorbereidingsschema, hoe plan je bijvoorbeeld het beste een werkstuk in.

Bestel nu

 

Sociale en communicatieve vaardigheidstrainingen

Ook deze trainingen hebben wij voor alle leerjaren, alle niveaus van leerlingen op de middelbare school. In deze online training leer jij alles over: feedback geven en ontvangen, communicatievaardigheden, de puberteit, pesten, opkomen voor jezelf, zelfvertrouwen, samenwerken en omgaan met emoties.

Bestel nu

 


onlinelerenlerenlerenleren
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling


* = verplicht