Welkom leden van sportvereniging Kampong!

Op deze pagina staan onze acties speciaal voor leden van SV Kampong. Onze acties zijn ook geldig wanneer bijvoorbeeld de ouders of opa en oma op de vereniging zitten, maar de leerling zelf niet. Ook in dit geval is de actie geldig!

Graag stel ik mij voor, ik ben Annemijn van Ravenhorst, vestigingsmanager Maltha studiecoaching Kampong. Mocht u vragen hebben over onze verschillende diensten of wilt u een intake gesprek aanvragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen, ik sta u graag te woord! 

Maltha studiecoaching Kampong te Utrecht
Laan van Maarschalkerweerd 14 (1ste etage achterin het clubhuis)
3585 LJ Utrecht
T: 06-51253165
E: kampong@instituutmaltha.nl


VROEGE VOGEL KORTING SPECIAAL VOOR ALLE KAMPONG LEDEN

Meld u aan vóór 14 juli 2018 voor één van de dagelijkse intensieve begeleidingsvormen (3, 4 of 5 daagse intensieve begeleiding), dan ontvangt u de vroege vogel korting van €100,00 op de eerste factuur!!

Meld u zich aan vóór 14 juli 2018 voor de 4 of 5 daagse brugklasbegeleiding, dan ontvangt u €225,00 korting op de eerste factuur!!

Inschrijven

*Deze korting is alleen geldig voor de begeleiding op onze vestiging Kampong.


Gratis studievaardigheidstrainingen & oudertrainingen voor leden van SV Kampong

Dit schooljaar verzorgen wij gratis studievaardigheidstrainingen voor klas 1 t/m 3 & oudertrainingen. Deze trainingen zijn voor alle leden!

De studievaardigheidstrainingen zijn bedoeld voor leerlingen die in de brugklas, tweede of derde klas van de middelbare school zitten. De oudertrainingen zijn bedoeld voor ouders met kinderen in de onderbouw van de middelbare school of ouders van kinderen die volgend jaar naar de middelbare school gaan.

Brugklas studievaardigheidstraining
Data nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij u een email sturen als u deze hieronder achterlaat.

Klas 2 en 3 studievaardigheidstraining
Data nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij u een email sturen als u deze hieronder achterlaat.

Oudertraining
Data nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij u een email sturen als u deze hieronder achterlaat.

Mocht u interesse hebben in onze studievaardigheidstrainingen en oudertrainingen, laat dan hieronder uw email adres achter. Wij e-mailen u zodra de data bekend zijn!

*En let op VOL=VOL, dus wacht niet te lang als de data bekend zijn.

Schrijf je nu in!


Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze acties, exclusief voor leden van SV Kampong? Laat hieronder uw contactgegevens achter.* = verplicht