Welkom leden van sportvereniging SCHC!

Op deze pagina staan onze acties speciaal voor leden van SCHC. Onze acties zijn ook geldig wanneer bijvoorbeeld de ouders of opa en oma op de vereniging zitten, maar de leerling zelf niet. Ook in dit geval is de actie geldig!

Graag stel ik mij voor, ik ben Laura Koning, vestigingsmanager Maltha studiecoaching Bilthoven. Mocht u vragen hebben over onze verschillende diensten of wilt u een intake gesprek aanvragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen, ik sta u graag te woord! 

Maltha studiecoaching Bilthoven
Soestdijkseweg Zuid 244
3721 AJ Bilthoven
T: 030-2293579 (optie 1)
E: bilthoven@instituutmaltha.nl


Gratis studievaardigheidstrainingen & oudertrainingen voor leden van SCHC

Dit schooljaar verzorgen wij gratis studievaardigheidstrainingen voor klas 1 t/m 3 & oudertrainingen. Deze trainingen zijn voor alle leden van SCHC!

De studievaardigheidstrainingen zijn bedoeld voor leerlingen die in de brugklas, tweede of derde klas van de middelbare school zitten. De oudertrainingen zijn bedoeld voor ouders met kinderen in de onderbouw van de middelbare school of ouders van kinderen die volgend jaar naar de middelbare school gaan.

Mocht u interesse hebben in onze studievaardigheidstrainingen en oudertrainingen, schrijf je dan nu in! Zodra er weer data bekend zijn, houden wij u op de hoogte. Locatie: Maltha studiecoaching, Soestdijkseweg Zuid 244 te Bilthoven.

*En let op VOL=VOL.

Schrijf je nu in!


Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze acties, exclusief voor leden van SCHC? Laat hieronder uw contactgegevens achter.* = verplicht