Welkom leden van sportvereniging Iduna!

Op deze pagina staan onze acties speciaal voor leden van Iduna. Onze acties zijn ook geldig wanneer bijvoorbeeld de ouders of opa en oma op de vereniging zitten, maar de leerling zelf niet. Ook in dit geval is de actie geldig!

Graag stel ik mij voor, ik ben Nina den Otter, vestigingsmanager Maltha studiecoaching Kampong. Mocht u vragen hebben over onze verschillende diensten of wilt u een intake gesprek aanvragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen, ik sta u graag te woord! 

Maltha studiecoaching Kampong te Utrecht
Laan van Maarschalkerweerd 14
3585 LJ Utrecht
T: 06-51253165
E: kampong@instituutmaltha.nl


Studiebegeleiding dichtbij de Galgenwaard én met speciale korting voor Iduna leden!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je schoolwerk? Maak je je zorgen over toetsen en examens? In Utrecht heeft Maltha studiecoaching twee locaties waar je vrijwel alle vormen van studiebegeleiding kunt volgen: op SV Kampong en aan de Van Asch van Wijckskade. En het mooie voor jou als Iduna lid is dat je speciale kortingen kunt krijgen: elke maand 5% korting voor de 3, 4 of 5 daagse studiebegeleiding én maar liefst €100,- korting op de eerste factuur. Daar zullen je ouders ook blij mee zijn: stel het ze eens voor en ga een middag proefdraaien of schrijf je nu in!

Deze aanbieding geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is alleen geldig voor de 3, 4 of 5 daagse studiebegeleiding. Het enige dat je voor deze kortingen hoeft te doen is in het inschrijfformulier aanklikken dat je lid bent van Iduna!


Gratis studievaardigheidstrainingen & oudertrainingen voor leden van Iduna

Dit schooljaar verzorgen wij gratis studievaardigheidstrainingen voor klas 1 t/m 3 & oudertrainingen. Deze trainingen zijn voor alle leden!

De studievaardigheidstrainingen zijn bedoeld voor leerlingen die in de brugklas, tweede of derde klas van de middelbare school zitten. De oudertrainingen zijn bedoeld voor ouders met kinderen in de onderbouw van de middelbare school of ouders van kinderen die volgend jaar naar de middelbare school gaan.

Brugklas studievaardigheidstraining
Data nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij u een email sturen als u deze hieronder achterlaat.

Klas 2 en 3 studievaardigheidstraining
Data nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij u een email sturen als u deze hieronder achterlaat.

Oudertraining
Data nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij u een email sturen als u deze hieronder achterlaat.

Mocht u interesse hebben in onze studievaardigheidstrainingen en oudertrainingen, laat dan hieronder uw email adres achter. Wij e-mailen u zodra de data bekend zijn!

*En let op VOL=VOL, dus wacht niet te lang als de data bekend zijn.

Schrijf je nu in!


Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze acties, exclusief voor leden van Iduna? Laat hieronder uw contactgegevens achter.* = verplicht