Tijdens het studiecarrière van uw kind kan er een neergaande lijn ontstaan. Misschien ziet uw zoon of dochter het niet meer zitten vanwege een enorme achterstand. Dit kan ook komen door een leerprobleem als dyslexie, dyscalculie, faalangst, ADHD, het Syndroom van Asperger, PDD-nos, Studiemotivatie- en concentratiestoornissen. Maltha Studiecoaching biedt voor ieder studieprobleem een oplossing.

Leerproblemen

Op school is er niet altijd de een op een aandacht die nodig is bij leer- en concentratieproblemen als dyslexie en ADHD. Op Maltha Studiecoaching werken professionele pedagogen en psychologen die hier wel alle tijd voor hebben zodat uw kind niet achterblijft op de rest en het meeste uit zijn opleiding kan halen.

Studieproblemen

Maltha Studiecoaching is gespecialiseerd in het oplossen van leerproblemen en studieproblemenAlle leerlingen hebben wel eens studieproblemen op school. Maar als het zo lang duurt dat er een achterstand ontstaat, is er hulp van buitenaf nodig. Maltha Studiecoaching zet leerlingen weer op de rails en zorgt ervoor dat ze er weer vol goede moed tegen aan gaan.

Specialisatie in leer- en studieproblemen

Het begeleiden van leer- en studieproblemen is al sinds 1982 onze specialisatie. Wij werken met pedagogen en psychologen die bij ons in vaste dienst zijn. Zo ziet uw kind altijd hetzelfde gezicht en wordt er een hechte band opgebouwd tussen leerling en coach.

Kortom: voor begeleiding bij leer- en studieproblemen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Tarieven Contact Inschrijven

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.