Gratis voorbereidende brugklastraining - Schrijf je nu in!

Gratis voorbereidende brugklastraining

Door: Maltha studiecoaching op 8 mrt 2018

Beste ouders van groep 8-leerlingen, Na de zomervakantie is het zover, uw kind gaat naar de middelbare school! Zodra leerlingen naar de middelbare school gaan, wordt er opeens een hoop zelfstandigheid van ze verwacht. Ze moeten zelf in de gaten houden wanneer ze toetsen hebben, ze moeten na schooltijd zelfstandig aan de slag met hun huiswerk en als ze bepaalde stof niet snappen, moeten ze zelf op zoek naar de juiste informatie.

Als ouder wilt u graag helpen waar het kan. Maar dit is vaak lastig, want waar vindt u precies alle informatie over toetsen of lesstof en welke manier van leren past eigenlijk het beste bij uw kind?

Als connectie van Maltha studiecoaching bieden wij u graag een gratis voorbereidende brugklastraining aan! Deze training is bedoeld om u als ouder op een leuke manier verschillende vaardigheden te laten leren en kennis te laten opdoen. Hiermee kunt u bijdragen aan het goed functioneren van uw kind. Op deze manier kan uw kind een goede start maken op de middelbare school.

De training bestaat uit twee bijeenkomsten en zal plaatsvinden op 15 en 22 maart van 19-21:30 uur. Wij zullen u verwelkomen met koffie, thee & iets lekkers. U mag op deze avonden ook een introducé meenemen.

U kunt zich hiervoor opgeven via mard@instituutmaltha.nl voor 12 maart.

Graag het volgende vermelden bij uw aanmelding:

• Uw naam;
• Op welke school uw kind(eren) zit(ten);
• Met hoeveel personen u komt.

Let op: vol=vol.

Ik hoop u de 15e en de 22e te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

 

Margriet Dingemans

Vestigingsmanager Instituut Maltha Utrecht

 


Gratisvoorbereidendebrugklastraining