Vanaf maandag: Actie Online leren leren!

Online leren leren

Door: Maltha studiecoaching op 30 mei 2014

Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas? En wilt u uw kind én uzelf zo goed mogelijk voorbereiden op deze spannende overgang? Bestel dan vanaf maandag 2 juni onze online leren leren trainingen!

Online leren leren

Online leren leren biedt vanaf maandag 2 juni een actie pakket aan van 3 online trainingen voor maar €27,95 voor 3 maanden.
Want naar de brugklas gaan is zowel een spannende gebeurtenis voor kind als wel de ouder. Maar als je goed voorbereid bent, kom je niet voor verassingen te staan!

Online leren leren voor ouder en kind

Welke online leren leren trainingen bieden wij aan voor u en uw kind:

1. Voorbereidende brugklas training voor in groep 8 – De leerling uit groep 8 wordt voorbereid op de wereld van de brugklas, door het kennis laten maken met wat gaat komen. Studievaardigheden, studiemethodieken en plannen zijn essentieel voor het begin van de middelbare schoolcarrière. De training bevat theorie, tips, quizzen en toepasvragen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: veranderingen van basis- naar middelbare school, samenvatten, mindmappen, concentratie, dagplannen, agendabeheer, toetsplanningen maken etc.

Online leren leren2. Brugklas training – Nu begint het echte werk! De middelbare school is begonnen, een nieuwe omgeving en andere docenten. In deze training laten we de leerling kennis maken met verschillende studievaardigheden, studiemethodieken en plannen. De leerling zal hierdoor beter en effectiever door zijn huiswerk heen gaan met natuurlijk een goed resultaat. Ook in deze training krijgt de leerling een stuk theorie, tips, quizzen en toepasvragen. Belangrijke onderwerpen die hier aan bod komen zijn o.a.: toetsen, samenvatten, mindmappen, voorbereidingsschema’s, concentratie, een werkstuk maken, dagplannen, agendabeheer, uit je hoofd leren, toetsplanningen maken etc.

3. Ouder training – Voor u als ouder is het van belang om te weten wat uw kind te wachten staat en hoe u het beste uw kind kan begeleiden én begrijpen. Met deze training willen wij u als ouder kennis laten maken met verschillende vaardigheden en informatie. Onderwerpen die bij deze training aan bod komen zijn o.a.: veranderingen van basis- naar middelbare school, het Nederlandse onderwijsstelsel, begeleiden bij huiswerk, planning en omgaan met toetsen. Ook kunt u als ouder de vorderingen van uw kind in de gaten houden, middels het ouderdashboard.

Bestel vanaf maandag de online leren leren trainingen

Vanaf maandag 2 juni 2014 is deze unieke 3-delige training te bestellen voor maar €27,95! Leer samen met uw kind hoe leuk de nieuwe overstap naar de middelbare school kan zijn! Wilt u graag meer informatie over deze unieke online leren leren trainingen, kijk hier voor meer informatie. Heel veel succes!

*Deze actie loopt tot 15 augustus 2014.


Onlinelerenlerenbrugklastraininggroep8oudertraining
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling
Hoe heeft u ons gevonden? *


* = verplicht